Top Guidelines Of ماشین برقی

پاسخ پشتیبان سرویس گفته: ۱ مهر ۱۳۹۸ در ۱۱:۰۵ ق٫ظ سلام باید دیگ کامل باز شود و توسط یک تکنسین ماهر ماشین لباسشویی دوباره آببندی شود.

موتور ساینا برقی ۹۰ اسب بخار قدرت دارد و باتری ۲۸ کیلووات ساعت آن می‌تواند تا ۲۰۰ کیلومتر مسافت دوام بیاورد.

خودرو برقی مینور محصول شرکت خودروسازان جنوب را که در دو مدل هاردتاپ و سافت‌تاپ تولید می‌شد، باید یکی از نخستین خودروهای الکتریکی داخلی دانست. بهره‌گیری سازنده از ورق فلزی نازک و سپرهای پلاستیکی، وزن خودرو را کاهش می‌داد، در مقابل ایمنی آن را نیز با اما و اگرهایی مواجه کرده بود.

این رقم برای استفاده شهری مناسب است، اما برای سفرهای برون‌شهری کافی به‌نظر نمی‌رسد، آن هم در شرایطی که هنوز خبری از ایستگاه‌های شارژ بین‌راهی نیست.

چین در حال غارت معادن طلای ایران است؟/ ماجرای ممانعت چینی‌ها از ورود کارگران ایرانی به معدن طلای مزرعه شادی چیست؟

دومین دلیل که مانع استفاده از خودروهای برقی در خیابان‌ها و جاده‌های ایران می‌شود، عدم وجود زیرساخت مناسب و ایستگاه‌های شارژ است. البته شرکت مپنا به صورت محدود ایستگاه‌های شارژ خودروهای برقی را در نقاطی از شهر تهران و کرج راه‌اندازی کرده است که جدیدترین آنها در میدان آزادی تهران قرار دارد.

ما در این نوشته تمامی دلایل نشتی آب در ماشین لباسشویی را بررسی کردیم. انجام این بررسی‌ها غالباً آسان است و لی انجام تعمیرات نیازمند دانش فنی، تجربه کافی و ابزار مناسب می‌باشد. تکنسین‌های متخصص ما برای تعمیر انواع ماشین لباسشویی ایرانی، خارجی در هر برند و مدلی آموزش‌های لازم را دیده‌اند و ما به همه‌ی قطعات یدکی مورد نیاز در تعمیر ماشین لباسشویی را در دسترس داریم.

موتور الکتریکی تبدیل‌کننده انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی است و نیروی لازم برای چرخش چرخ‌ها را تامین می‌کند.

 پیشرانه الکتریکی از سوخت فسیلی بهره گیری نمی کند و به جای آن از انرژی الکتریکی موجود در باتری کمک می گیرد.  پیشرانه های الکتریکی از پیشرانه خودرو های بنزینی ساده ‌تر است .

پاسخ پشتیبان سرویس گفته: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ در ۵:۰۵ ب٫ظ با سلام شیر برقی ورودی ماشین لباسشویی باید تعویض شود

قاصدک نصیر توسط جمعی از نخبگان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در ایران طراحی و ساخته شد. این خودرو در سال ۱۳۸۸ رونمایی شد و در معرض دید عموم قرار گرفت. قاصدک نصیر از قطعاتی مشترک با تیبا و پراید سود می‌برد و می‌توانست با یک بار شارژ باتری، مسافت ۹۰ کیلومتری را طی کند.

پاسخ علی on ۹ بهمن ۱۴۰۲ at ۰۸:۵۵ من تنها ایراد این خودرو را در مسافت‌های طولانی می‌بینم که نیاز به شارژ دارند یعنی اگر ۷۰۰ کیلومتر رانندگی کنم بین راه حداقل یک بار باید شارژ صورت بگیرد حال چرا حکومت در سیستم تاکسیرانی از خودروهای سبک وزن برقی استفاده نمی‌کند به نظرم چون سوخت ارزان است

با توجه به تمرکز وزارت صمت بر واردات خودروهای برقی به کشور، در این check here مطلب به بررسی نقاط قوت و ضعف ماشین های الکتریکی می‌پردازیم.

به باور آقای کاکایی، در صورت رفع مشکل مدت زمان طولانی شارژ باتری خودروهای برقی و البته توسعه زیرساخت‌های شارژ، خودروهای برقی می‌توانند گزینه محبوبی برای عموم مصرف‌کنندگان باشند. با وجود این، خودروهای برقی با همه پیشرفت‌ها و مزایایی که دارند، واجد معایبی نیز هستند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *